Konya Etkinliğimiz

Ve kuşlar uçmuş üstümüzden fotoğraflarda.Biz sonradan fark ediyoruz tabi anın eşsizliğini. 🎈

Etkinliğimiz Konya’nın Bozkır ilçesinde oldu bu defa.Kınık İlköğretim Okulu’nda çocuklarımızla buluştuk. Birleştirilmiş ve okulun tek sınıfı ile çalıştık. Çok eğlendik, okuduk,oynadık,sohbet ettik. 
Etkinliğimiz kapsamında ısınma hareketleri ile uzun süre oturarak okuyacağımız kitaplar için bir ön hazırlık yaptık ve enerji topladık.
Annem Öyle Söylüyor/Necdet Neydim ve Kitaplardan Korkan Çocuk/Susanna Tamaro kitaplarını beraber okuyup değerlendirdik.Resim çizip boyadık.Her öğrenciye bir kitap hediye edip özetlerini yazma sözü aldık. Ne oynayalım diye düşündük hep beraber ve futbolda karar kıldık.😇Balonlarımızı da şişirip yüzümüze tutarak fotoğraflar çekindik. Saatlerin nasıl geçtiğini anlamadığımız etkinliğimizi güzel bir veda ile sonuçlandırdık. Yüreği güzel çocuklarımız yine buluşmayı teklif ettiler. 
Etkinlikte kullandığımız Annem Öyle Söylüyor ve Kitaplardan Korkan Çocuk kitaplarını çocuklarınıza hediye etmenizi öneririz. 
Etkinliğe olan katkıları ve sabrı için okulun tek öğretmeni olan İbrahim Karakaya (@shantaram0 ) hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Nice etkinliklere. Pek yakında bu sefer Mardin’de görüşmek dileğiyle çocuklar🎈 






H

Share:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için önemli..

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes