ATLANTİS’İN ÇOCUKLARI 1



   Hayal gücünün sınırlarını zorlayan başka bir yazar ve eserinden merhabalar! İsminden ve kapak tasarımından da anlaşılacağı üzere bu kitabımızda Atlantis'e, daha önce etrafımızda olmayan dolayısıyla göremediğimiz birçok farklı icadın bulunduğu bir yere, yolculuğa çıkıyoruz.
   Kitap,kahramanımız Tekin'in birdenbire kendisini içinde bulduğu Atlantis'i ve buradaki insanların ondan yapmasını istediği bazı görevleri konu alıyor.Tekin, Atlantis insanları tarafından istenilen görevleri yerine getirmesi için birçok süper güçle donatılsa da aslında bu görevler hepimizin sorumluluğunda. Ve iyi haber!Bu görevleri yerine getirebilmek için süper güçlere ihtiyacımız yok.Evet... Bu görevler; çevremizi temiz tutmak, doğadaki diğer canlıların yaşamlarına saygı duymak ve onlara zarar vermeyip onlarla uyum içinde yaşamayı öğrenmek...
  Bilgin Adalı’nın bu kitabı; konusu, dili, resimlemeleri ve kullandığı cümle yapısı bakımından çocuklara ve ergenliğe adım atan gençlere hitap ediyor.Vurgulanan alt konu başlıkları ve ana tema ergenlik döneminde kendini topluma kabul ettirmeye çalışan gençlere çevre bilinci aşılamakta ve toplumda sorumluluk alabilecekleri alanlar sunmaktadır. 

Not(Bu kitabı beğenenler için ):Yazarın Atlantis'in Çocukları 2 ve Atlantis'in Çocukları 3 kitapları da mevcuttur.

Yazar:Bilgin Adalı

Resimleyen:Kutlay Sındırgı

Share:

Yorum Gönder

Düşünceleriniz bizim için önemli..

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes